Кількість
|
Вартість
|
||
|
Про виробника
Табак Daim – це продукт турецького виробництва, який випускається компанією Daim Tobacco. Виробництво тютюну Daim знаходиться в місті Мерсін, який розташований на південно-східному узбережжі Туреччини.
Компанії знадобилося три роки на розробку нового продукту, який почали виробляти в кінці 2018 року.
А на початку 2019 роки ми побачили його на полицях магазинів.
На сьогоднішній день вся продукція Daim tobacco експортується в 15 країн.
Про продукт
1. У виробництві використовується тютюновий лист сорту Virginia Gold, гліцерин, мед і натуральні харчові ароматизатори.
2. Нарізка - середня, палиць та іншого сміття не зустрічається. Суміш волога, з помірною кількістю сиропу.
3. Легко пушиться при забиванні. Аромати з упаковки яскраві і насичені. Смакопередача хороша.
4. Димність середня.
5. Тютюн жаростійкий. При перегріві відновлюється.
Упаковка
Фасується по 50г, 100г, 250г і 1кг.
50 грамова упаковка стандартна тютюн герметично упакований в поліетиленовий пакетик і в картонну коробочку з назвою тютюну, смаку і всіх інших необхідних атрибутів.
Смаки
Примітно те, що продукт випускається в двох лінійках міцності – Special Edition і Classic.
Вони відрізняються по всій міцності, за складом, але також і по упаковці. Special Edition має легку міцність. Упаковка цієї лінійки тютюну Даім; являє собою поліетиленовий пакет із застібкою зіп-лок чорного кольору з фіолетовими трикутниками.
Тютюн Daim Special Edition – це мікси, дуже цікаві і незвичайні.
Забивання
Попередня підготовка суміші – нарізка, віджимання – не потрібне. Вона добре пушиться і забивається. Забивати тютюн Daim можна в чашу на свій розсуд. Але для більш насиченого смаку краще використовувати Фанел і щільне забивання. При використанні класичної чаші, суміш можна злегка віджати від зайвої рідини, щоб сироп не стікав в шахту, і пушисто забити чилим. Для куріння використовуйте три 25-х вугілька. Прогрійте хвилин 5 і можна приступати до паління. Розкурюється, через 5-6 хвилин на 3-х вугіллі. Смак після розкурки насичений.