Графік роботи:

Щоденно: 10:00–20:00

0
Мій кошик

Daim

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Про виробника

Табак Daim – це продукт турецького виробництва, який випускається компанією Daim Tobacco. Виробництво тютюну Daim знаходиться в місті Мерсін, який розташований на південно-східному узбережжі Туреччини.

Компанії знадобилося три роки на розробку нового продукту, який почали виробляти в кінці 2018 року.

А на початку 2019 роки ми побачили його на полицях магазинів.

На сьогоднішній день вся продукція Daim tobacco експортується в 15 країн.

Про продукт

1. У виробництві використовується тютюновий лист сорту Virginia Gold, гліцерин, мед і натуральні харчові ароматизатори.

2. Нарізка - середня, палиць та іншого сміття не зустрічається. Суміш волога, з помірною кількістю сиропу.

3. Легко пушиться при забиванні. Аромати з упаковки яскраві і насичені. Смакопередача хороша.

4. Димність середня.

5. Тютюн жаростійкий. При перегріві відновлюється.

Упаковка

Фасується по 50г, 100г, 250г і 1кг.

50 грамова упаковка стандартна тютюн герметично упакований в поліетиленовий пакетик і в картонну коробочку з назвою тютюну, смаку і всіх інших необхідних атрибутів.

Смаки

Примітно те, що продукт випускається в двох лінійках міцності – Special Edition і Classic.

Вони відрізняються по всій міцності, за складом, але також і по упаковці. Special Edition має легку міцність. Упаковка цієї лінійки тютюну Даім; являє собою поліетиленовий пакет із застібкою зіп-лок чорного кольору з фіолетовими трикутниками.

Тютюн Daim Special Edition – це мікси, дуже цікаві і незвичайні.

Забивання

Попередня підготовка суміші – нарізка, віджимання – не потрібне. Вона добре пушиться і забивається. Забивати тютюн Daim можна в чашу на свій розсуд. Але для більш насиченого смаку краще використовувати Фанел і щільне забивання. При використанні класичної чаші, суміш можна злегка віджати від зайвої рідини, щоб сироп не стікав в шахту, і пушисто забити чилим. Для куріння використовуйте три 25-х вугілька. Прогрійте хвилин 5 і можна приступати до паління. Розкурюється, через 5-6 хвилин на 3-х вугіллі. Смак після розкурки насичений.

Розгорнути
Вгору